Monteur Groot Materieel

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Lager middelbaar onderwijs
  • Standplaats Waalwijk
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Op onze technische dienst gaan we vanwege onze groei ons huidige team verder uitbreiden. Binnen het team hebben de monteurs hun eigen specialisme. Door de ervaring die ze hebben opgebouwd ondersteunen ze ook in onderhoud en reparaties aan machines buiten hun specialisme.
Jij verricht in eerste instantie zelfstandig onderhoud en eventueel reparaties aan onze machines, waaronder hoogwerkers, autohoogwerkers, spiderhoogwerkers, verreikers, heftrucks en generatoren. Afhankelijk van jouw kennis en kunde bestaat de mogelijkheid om je werkgebied verder uit te breiden. Kennis en ervaring met machines in dit specialisatiegebied heeft wel een pré.
Boels biedt een breed assortiment aan verhuurmachines en dat maakt dat jij jouw technische kennis en vaardigheden op een brede manier kunt inzetten. Hierbij kun je denken aan technieken als diesel, hydrauliek, hybridetechniek en elektro. Door je expertise ben je ook vraagbaak voor je collega's.


Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?
• Een afgeronde VMBO/LTS/MTS opleiding richting voertuigentechniek of elektrotechniek;
• Jij hebt gedegen technische kennis en de wil om voor de beste kwaliteit te gaan;
• Je hebt minimaal 2 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
• Je kunt zelfstandig werken en je hebt een flexibele instelling;
• Je hebt passie voor je vak en je wilt je graag blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.


Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.
Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via