Senior Medewerker Verhuur Back Office

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuwegein
  • Vakgebied Administratief

Dit is de rol

Dit is de rol
Dit kun je verwachten op een dag bij Boels: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal op. De hele dag komen er klanten langs, bellen klanten of mailen klanten die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment.  In de rol van senior medewerker verhuur back office geef je sturing en coaching aan 3 man personeel. Daarnaast neem je zelf ook de telefoon aan, beantwoord je de mail, geef je advies aan de klant, maak je verhuurcontracten in orde, maak je prijsafspraken met nieuwe klanten, zorg je voor de klachtafhandeling en help je mee met de facturatie. Kortom: Je zorgt dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant en je bent verantwoordelijk voor een goede samenwerking op de back office. Ook kan het voorkomen dat je bij moet springen aan de balie om een klant te helpen in de winkel. Een uitdagende functie met veel afwisseling!

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een MBO werk en/of denk niveau;
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent administratief sterk en je weet hoe je mensen moet aansturen
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet snel in de stress
  • Je werkt graag samen met collega’s;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B.


Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.                                 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via