Verkoper

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Amsterdam - Noord
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Ben jij klantgericht? En heb je affiniteit met techniek? Of vind jij het gewoon tof om een klant te helpen en vervolgens alle lijnen uit te gaan zetten? Dan ben jij dé verkoper die wij zoeken voor Boels Rental in Amsterdam Noord! Lees snel verder en solliciteer via de button!

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Dit kun je als verkoper verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit  kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, Boels heeft namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt Kimberly in jouw vestiging binnenlopen. Zij heeft een boormachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij gaat nu de machine controleren of deze nog werkt en gaat er vervolgens voor zorgen dat Kimberly haar borg terug krijgt. Als verkoper zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan. Als verkoper denk jij in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen.


Het oranje team
Jij gaat jouw verkoper – skills toepassen in Amsterdam Noord. Jouw collega’s hebben verschillende taken en functies, denk bijvoorbeeld aan verkopers (Commercieel Technische Medewerkers), chauffeurs, monteurs, terreinmedewerker en een (ass.) depotmanager. Het is een hecht team met mensen die houden van hard werken, maar zeker ook veel lol en plezier hebben in hun werk.

De basis van jouw rol
Als verkoper ben jij verantwoordelijk dat alles van A tot Z perfect wordt geregeld voor de klant. De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment de klanten in het filiaal te woord staat of licht onderhoud verricht aan de machines. Daarnaast zorg je samen voor een goede uitstraling van het filiaal.    

Dit ben jij
Wij zijn in Amsterdam op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een MBO werk en/of denk niveau;
 • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat. Jij regelt het in Amsterdam!
 • Je werkt graag samen met collega’s;
 • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B.


Dit bieden wij

 • Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiasite collega's
 • Marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling
 • Een functie gerelateerde bonusregeling
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren
 • Wij maken het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen
 • Bovendien investeren wij in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven

 

Interesse?
Ben jij overtuigd dat deze functie van verkoper in Amsterdam jouw baan is? Reageer dan meteen via de sollicitatie button! Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met mij, Doug jr. en ik help je graag verder! Ik ben via whatsapp te bereiken op 0648017210 en via mail op dougjr.vanleeuwen@boels.nl Hoor ik snel wat van je?


 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via