Administratief medewerker

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
 • Standplaats Hoorn
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Is administratie geen enkel probleem voor jou? En vind jij het geweldig om snel te kunnen schakelen? Of vind jij het gewoon super om klanten te bellen? Lees dan snel verder, want dan is deze vacature van administratief medewerker bij Boels in Amsterdam echt iets voor jou!

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Als administratief medewerker krijg je een baan met veel variatie. Weet je wat nog gaver is? Jij gaat in een nieuw team starten, waarbij je dus ook veel ruimte krijgt waarin wij open staan voor jouw ideeën en creativiteit. Laten we beginnen met een voorbeeld die jij bij een filiaal in Amsterdam tegen zou kunnen komen.
Het is maandagochtend en het eerste lente weekend is achter de rug. Tijdens het opstarten van je computer ben je lekker aan het bijkletsen met je collega’s over de heerlijke strandwandeling die je hebt gemaakt met de hele familie. Tijdens dit gesprek krijg je het eerste telefoontje van een filiaal in Amsterdam. De manager heeft het op dit moment druk en kan niet aan zijn klantenlijst toekomen. De vraag van Kevin is dan ook of jij hem hiermee kan ondersteunen. Dit is voor jouw als administratief medewerker geen enkel probleem en je spreekt met Kevin af dat je dit in de middag zal gaan doen.

Het is in deze rol belangrijk dat je flexibel bent. Jij bent de ondersteuning van het district Noord-Holland / Flevoland waarbij er verwacht wordt dat je goed bent in administratie en dat je daarbij ook commercieel bent ingesteld.

Het oranje team
Je komt in een heel nieuw team te werken wat bestaat uit totaal 4 FTE met een gezonde mix van 2 collega’s die zich meer op de administratie specialiseren en 2 die zich meer commercieel inzetten. Het is een dynamisch team die al bij ons werkzaam zijn, alleen in een andere functie. Zij kunnen jouw dus gemakkelijk meenemen in de Boels denkwijze. Als team krijgen jullie een aparte werkplek in Amsterdam Lijnden (bij Osdorp).

De basis van jouw rol
In jouw rol ben jij zeker ook commercieel aangelegd en vind jij het geen probleem om de telefoon te pakken en klanten te bellen. No worries, je bent als administratief medewerker niet de hele dag alleen maar aan het bellen. Je bent ondersteunend aan het district. Dit wil zeggen dat je veel contacten hebt met accountmanagers, filiaalmanagers en de areamanagers. Ook kan het voorkomen dat je klantenlijsten gaat nabellen. Dit is geen koude acquisitie, meer lauw/warm. Het is voor ons belangrijk dat je in ieder geval de telefoon durft te pakken. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat wij met het district vooruit gaan.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een MBO 4 diploma, bij voorkeur richting commercieel of administratief;
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring op een vergelijkbare functie;
 • Je bent pro-actief waarbij je ook ongevraagd advies durft te geven;
 • Je bent administratief én commercieel ingesteld en in verband met de internationaliserende omgeving is de Engelse taal je niet onbekend;
 • Je hebt een ‘work hard, play hard’ instelling;
 • Je hebt hele leuke hobby’s of interesses waarover jij enthousiast kan vertellen!


Dit bieden wij

 • Een dynamisch, internationale omgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s;
 • Een prima marktconform salaris, pensioenregeling, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk regeling naar Amsterdam;
 • Flexibele werktijden, zodat jij werk en privé goed kan combineren (super belangrijk!);
 • Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen;
 • Bovendien investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven!


Interesse?
Ben jij overtuigd dat jij als onze nieuwe medewerker in Amsterdam wilt gaan starten? Reageer dan meteen via de sollicitatie button en dan zal ik snel contact met je opnemen! Heb je toch nog een vraag? Neem dan even contact op mij mij, Doug jr. via whatsapp: 0648017210, of via mail: dougjr.vanleeuwen@boels.nl

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via