Driver

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heerhugowaard
  • Vakgebied Logistiek & Transport

Dit is de rol

Ben jij de klantgerichte driver / chauffeur met een CE rijbewijs en affiniteit met techniek in de omgeving van Heerhugowaard? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Dit is de rol

Als driver in Heerhugowaard heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons filiaal. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Dit doe je met behulp van de vrachtwagen met trailer (11 tonner)

Als je bij de klant bent adviseer je als driver over het gebruik van de machine, controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg  je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we in Heerhugowaard op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

                                                          

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis hebt van onze machines, je hebt wel een sterke affiniteit met techniek, door werkervaring of hobby’s;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs CE;
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante rijervaring;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent je klanten altijd behulpzaam. 

 

Dit bieden wij

Binnen Boels Heerhugowaard kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.
 
Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via