Administratief Medewerker HR Duitstalig

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau Hoger middelbaar onderwijs
  • Standplaats Sittard, Dr. Nolenslaan 140
  • Vakgebied HR

Dit is de rol

Bouw mee aan Boels: de praktijk
Het team HR Shared Services ondersteunt het HR management met administratieve processen, maar ook met procesverbeteringen, systeemondersteuning, analyses en reporting. Als HR Assistent ben je verantwoordelijk voor deze optimale ondersteuning van alle HR activiteiten op het gebied van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor operationele HR vragen vanuit managers en medewerkers en jij schakelt dus met gemak tussen alle lagen van de organisatie. Jouw focus zal met name gericht zijn op de Duitse markt met een duidelijke knipoog naar de Oost-Europese en Scandinavische markt.

Het oranje team
Je komt thuis in een jong, fris team van 12 collega’s. Samen met nog een ander Duitstalige collega, zijn jullie verantwoordelijk voor Duitsland. Er wordt hard gewerkt in deze dynamische en internationale omgeving. Maar naast hard werken is er ook tijd voor fun en sluit jij natuurlijk ook aan bij de teamuitjes!

De basis van jouw rol
Alle administratieve en operationele afhandelingen van de HR processen (bijvoorbeeld het opmaken van arbeidsovereenkomsten en het verwerken van wijzigingen);
Het toepassen van actuele wet –en regelgeving in bijvoorbeeld het doorvoeren van een pensioen overslagberekening, het berekenen van werkgeverslasten, bruto-netto berekeningen en ouderschapsverlof berekeningen;
Het (mede) opstellen van HR overzichten;
Je bewaakt de administratieve processen en draagt zorg voor een up-to-date personeelsadministratie;
Je doet verbetervoorstellen m.b.t. de inrichting en uitvoering van werkzaamheden.

Dit ben jij
Minimaal 3 jaar ervaring in HR-administratie;
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een PDL diploma is een grote pré;
Je bent de Duitse taal machtig in woord en geschrift, Duits als moedertaal is een pré;
Communicatief vaardig, werkt graag in teamverband, pietje precies en houdt meerdere ballen in de lucht terwijl je ook nog complexe salarisberekeningen maakt in Excel.

Dit bieden wij
Een dynamische, internationale werkomgeving met veel vrijheid en enthousiaste collega’s;
Marktconform salaris, 25 verlofdagen per jaar en woon-werk verkeer regeling;
Flexibele starttijden zodat jij werk en privé goed kan combineren + Boels Rental hoofdkantoor is gunstig bereikbaar vanuit de snelweg;
Boels Rental maakt het nog interessanter met leuke aanvullingen zoals personeelskorting, pensioensregeling, verzekeringen met aantrekkelijke premies, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work-personeelskortingen.
Last but not least, investeert Boels Rental in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven.

Interesse?
Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onderstaande website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Marielle Boer via email marielle.boer@boels.nl of telefonisch via 0628757591.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via