Bijrijder Party & Events Sittard

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBOMBOMBO+VMBO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied Logistiek & transport

Dit is de rol

Wij zijn op zoek naar die enthousiaste persoon die over een geldig B-Rijbewijs beschikt. Je zult als bijrijder de rechterhand van onze chauffeur zijn. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het tijdig beleveren van de materialen van Party & Events bij de klanten en de eventuele op- en afbouw hiervan. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Het werk bestaat uit het afleveren en ophalen van verschillende producten zoals apparatuur, linnengoed, servies en meubilair. Het is belangrijk dat je dit binnen de gestelde tijds- en kwaliteitseisen doet. Je zal producten afleveren bij diverse bedrijven in de horeca, catering, zorg of evenementensector, zoals restaurants, ziekenhuizen, cafetaria’s en festivals. Je vormt in veel gevallen het eerste aanspreekpunt voor onze klant en bent dan ook het visitekaartje van ons bedrijf. Hierbij is het belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht bent.

Gezien de werkzaamheden en soms zwarte lading is het van belang dat je fysiek zwaar werk aan kan en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het voertuig, de lading en je omgeving.

Dit betreft een fulltime functie met werkdagen variërend van maandag t/m vrijdag en een enkele keer in het weekend in geval van een groot evenement bijvoorbeeld. Vroeg opstaan moet voor jou geen probleem zijn, aangezien onze chauffeurs vaak al vroeg op pad zijn.

Je vervult een belangrijke rol binnen de divisie. Jij zorgt er namelijk voor dat onze materialen bij de klanten worden bezorgd, weer worden opgehaald en indien nodig worden op- en afgebouwd.
Denk hierbij aan (sta)tafels, koel- en vriescellen, buffetten en (voorzet)barren of het uitzetten van honderden of duizenden stoelen of krukken: je komt het allemaal tegen in de evenementenbranche.

Als je bij de klant bent controleer je zorgvuldig de staat van onze materialen en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?                                                         

Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze producten, je hebt wel een sterke affiniteit met logistiek en de hospitality branche, door werkervaring of hobby’s;

  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent je klanten altijd behulpzaam.
  • B-rijbewijs
  • Ervaring in de horeca/evenementenbranche is een pré

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via