Accountmanager Unit- en Containerverhuur - regio Zuid Nederland

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Commercieel

Dit is de rol

Over Boels
Wil je alles weten over Boels? Bekijk de video op onze website en klik op deze link.

Over de functie
Binnen verhuurbedrijf Boels zijn wij verantwoordelijk voor de verhuur van kantoor, sanitair en opslag containers. Je ziet ons overal in Nederland staan en waarschijnlijk heb je al eens in een van onze units gestaan. Denk bijvoorbeeld aan Pinkpop, Chio Rotterdan en andere grote evenementen waar wij kantoor ruimte verhuren aan de artiesten en de bezoekers. Maar je ziet ons ook elders zoals op bouwplaatsen, tijdelijke schoolgebouwen, tijdelijke kantoorgebouwen en andere grote projecten. Wij zijn de laatste jaren heel hard gegroeid en we hebben een fantastisch team en  we zijn nu opzoek naar een Accountmanager om ons team te versterken. Kijk eens op deze link om een idee te krijgen wat we doen.

Je bent verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de marktpositie binnen de bouw en industrie in jouw regio. Dit houdt in dat je de bestaande klantenportefeuille beheert. Jij onderhoudt de relatie met de klant en maakt de commerciële afspraken. Daarnaast ga je er iedere dag voor om jouw klantenbestand en de markt te vergroten. Je neemt o.a. deel aan beurzen en maakt gebruik van je eigen creativiteit in het benaderen van potentiële klanten. Je weet de juiste contactpersonen te enthousiasmeren over de dienstverlening van Boels met als doel tot een constructieve samenwerkingsrelatie te komen. Vervolgens maak je (prijs-)afspraken met bijbehorende offertes voor jouw klanten en volgt deze op. Hierbij werk je nauw samen met collega’s uit alle geledingen van ons bedrijf, om zo tot een optimale dienstverlening te komen. Je bent een echte teamplayer, maar binnen dit team ook in staat om de regie in handen te houden. In je rol wordt je ondersteund door medewerkers van de commerciële binnendienst die de offertes maken. Als de klant bij ons bestelt worden de units verhuur gereed gemaakt door onze operations manager in een van onze eigen depots. Jouw taak is om de aanvragen en offertes te beoordelen. Je rapporteert direct aan de Areamanager Benelux.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over een bachelor diploma of je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de verhuur van Kantoorunits/containers, modulaire huisvesting of in de machine verhuur;
 • Je hebt een passie voor commercie. Je ervaart veel plezier in het contact met de bestaande klanten en je vindt het een uitdaging om nieuwe klanten te werven;
 • Je beschikt over uitstekende sociale-, communicatieve-, en luistervaardigheden op verschillende niveaus;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en tegelijkertijd zoek je de samenwerking op met de filialen binnen jouw regio, om de klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen;
 • Standplaats is omgeving Sittard, Nederland;
 • Uiteraard heb je geen bezwaar om te reizen en beschik je over rijbewijs B.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke bonus en pensioenregeling.

Ben je overtuigd dat dit jouw baan is, reageer dan via onze website en upload je cv en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze recruiter Roy Visschers via roy.visschers@boels.nl of telefonisch via +31 (0)6 1874 5944.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via