Monteur Technische Dienst

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Heb je een passie voor techniek, aantoonbare ervaring in meerdere technische disciplines, ben jij nieuwsgierig ingesteld en niet bang om de handen vuil te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Boels is 41 jaar geleden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Vanuit onze depots in het land kunnen de meeste machines verhuurd worden. Wij hebben daarnaast ook nog een aantal zware machines, deze worden verhuurd door ons bedrijfsbureau vanuit het districtsdepot. Als monteur op de technische dienst maak je deel uit een hecht team op ons districtsdepot in Sittard. Op de afdeling komen uitsluitend de grote machines voorbij, die door middel van transport naar locaties in heel Nederland worden gebracht. Denk hierbij aan machines als zware aggregaten, grondverzetmachines en hoogwerkers. Je hebt een brede functie waarbij jij je uitdaging vind in het oplossen van allerlei soorten storingen. Zoals gezegd heb je een brede kennis binnen de techniek, maar ben jij zeker niet bang voor een uitdaging.

Als monteur zal geen dag hetzelfde zijn, op basis van technische kennis en ervaring, zal jij je bezighouden met bepaalde type machines, maar word je zeker ook gestimuleerd je kennis te verbreden. Vanuit het bedrijfsbureau worden er planningen gemaakt over welke machines prioriteit hebben en krijg jij als monteur een lijst van de machines die gerepareerd moeten worden.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

• Je hebt een brede technische basiskennis verkregen door opleiding of ervaring;
• Je hebt ervaring met onderhoud/reparatie van machines en een passie voor techniek;
• Je hebt kennis van of wel elektriciteit, mechanica, hydrauliek of pneumatiek. Combinaties van meerdere expertises zijn een grote pré;
• Je bent flexibel, stressbestendig en nauwkeurig;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B, BE is een grote pré.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via