Chauffeur CE Party & Events Breukelen

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Breukelen

Dit is de rol

Party & Events is een van de speciale divisies van Boels Verhuur B.V.. Party & Events is de totaaloplossing voor ieder evenement. Of het nu gaat om een intiem en exclusieve party of een evenement op wereldformaat wij hebben de juiste mensen en het modernste assortiment. Vanuit 2 depots in Nederland worden alle evenementen in Nederland en België gepland en beleverd. Voor ons depot in Breukelen zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Als depot depotchauffeur bij Party & Events heb jij een belangrijke rol binnen het team van ons depot. Jij zorgt ervoor dat onze verhuurde machines en materialen bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald, op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Dit betekent dat je grote partijen materiaal en machines moet bezorgen en ophalen, vandaar dat een geldig CE rijbewijs wel een must is. Je bent het visitekaartje van Boels en bent in staat klantgericht te handelen indien er vragen of onduidelijkheden bij de klant zijn. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega’s zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

 

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het laden gebeurt volgens jouw aanwijzingen die je op basis van de planning doet;
  • Je laad en lost op tijd en op de juiste locatie op aanwijzing van klant of de planning;
  • Bij vragen van klanten handel je klant- en servicegericht;
  • Leveren van een positieve bijdrage aan de operatie binnen het depot in Breukelen.

 

Dit neem jij mee

  • Je bent in het bezit van het rijbewijs CE
  • Je hebt een aanduiding op je rijbewijs, maar mee je kunt aantonen dat je vakbekwaam (Verklaring van Vakbekwaamheid / code 95);
  • Je hebt bij voorkeur 2 jaar relevante rijervaring;
  • Je hebt een bestuurderskaart;
  • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem;

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Je start met een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via