Commercieel Medewerker Binnendienst Sittard

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied AdministratiefCommercieel

Dit is de rol

Profguard is een specialistische businessunit van Boels. Profguard is de specialist en verhuurder van tijdelijke bewakingsoplossingen. Onze masten zijn modern en betrouwbaar en uitgerust naar wens van onze klant, denk hierbij aan camera’s, lichtpunten, maar ook de mogelijkheid om de masten te schakelen naar bijv. een meldkamer. Door middel van specialistische kennis, goed advies, moderne vloot en systemen ontzorgen wij de klant, en zorgen wij dat alles veilig is en blijft!

 

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt (telefonisch en per mail) voor zowel de klanten van Profguard als ook bijvoorbeeld de accountmanager die extra informatie nodig heeft. Je maakt onderdeel uit van een klein maar hecht team, je krijgt begeleiding en ondersteuning vanuit je collega’s en samen zorgen jullie voor een snelle en passende invulling van de huurbehoeftes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen van orders en zorg je voor de opvolging en registratie hiervan. Tevens neem je klachten aan en handelt deze snel doch correct af. Als onderdeel van het team help je uit waar nodig en verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Het betreft een veelzijdige en dynamische rol met afwisselende werkzaamheden binnen een gedreven team van collega’s.

 

 

Functie-eisen

Bij Profguard zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Profguard. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
  • Je beschikt over relevante commerciële en administratieve ervaring;
  • Je hebt een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, kennis van overige talen is een sterke pré; 
  • Je beheerst het MS-Office pakket;
  • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

Wij bieden:

Binnen Profguard  kun je rekenen op een informele en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de groei van het bedrijf.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

 

 

Voor meer informatie over Profguard kun je kijken op https://www.profguard.nl/?set_lang=true

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via