Administratief Medewerker Technische Dienst

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Contract

Dit is de rol

Commercieel technisch medewerker

Wil jij werken voor van de grootste verhuurbedrijven, ben je administratief sterk en hou je goed het overzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Dit is de rol

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Als onderdeel van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor de staat van onze machines. Alle machines komen defect of beschadigd bij ons aan. Als administratief medewerker hou jij je bezig met het binnen boeken en verwerken van de machines.

 

Als administratief medewerker heb jij een dynamische functie waarbij je nooit weet hoe jouw dag eruit gaat zien. Je beantwoord mails, telefoon en helpt ook leveranciers en monteurs die fysiek het kantoor opkomen. Je maakt onderdeel uit van het kantoorteam bestaande uit de coördinator en je hebt een directe collega op de administratie. Samen met je collega zorg je ervoor dat de adminstratie klopt en de monteurs weten waar ze aan toe zijn. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van de keuringen van verschillende machines. Je plant met filialen in wanneer een monteur langs kan komen op locatie voor keuringen. De bevindingen en keuringen verwerk je in onze systemen en koppelt de rapport aan de juiste machines. Verder verzorg je o.a. de kenteken administratie.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, maar je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een gezonde dosis nieuwsgierigheid;
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat klanten binnenkomen lopen en tegelijkertijd de telefoon gaat. Jij regelt het!
  • Je werkt graag samen met collega’s;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en Outlook en een basiskennis van SAP is een pré
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, Frans is een grote pré.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via