Assistent Depotmanager Apeldoorn-Noord

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBOMBO+
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Apeldoorn
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Dit kun je verwachten als assistent depotmanager: ’s ochtends start je samen met je collega’s het depot op. Samen met de depotmanager zorg je voor de planning en verdeling van de dagelijkse werkzaamheden. Je vervangt de depotmanager bij diens afwezigheid. Daarnaast lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een zaagmachine tot een hoogwerker, we hebben een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is, zoals het opstellen van verhuurcontracten, reserveringen en retouren. 
Je bent medeverantwoordelijk voor het verzorgen van de transportplanning van het filiaal. Samen met de depotmanager zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse filiaaladministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer, facturatie etc.
De dag biedt veel afwisseling. Het ene moment ben je de mail en telefoon aan het beantwoorden en stel je offertes op, terwijl je op een ander moment (nieuwe) klanten bezoekt. Daarnaast zorg je samen met je collega’s voor een goede uitstraling van het filiaal.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt MBO werk- en/of denkniveau, en hebt affiniteit met techniek;
 • Voor deze rol is het van belang dat je beschikt over leidinggevende vaardigheden. Samen met de depotmanager ben je immers verantwoordelijk voor het gehele filiaal;                              
 • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten en collega’s tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
 • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijvoorbeeld even alleen achter de balie staat en tegelijkertijd klanten binnenkomen en de telefoon voortdurend gaat. Jij regelt het!
 • Je bent flexibel, nauwkeurig en het organisatievermogen;
 • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en je bent in het bezit van rijbewijs B, indien je ook beschikt over E heeft dit de voorkeur.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via