Logistiek Medewerker Nijkerk

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau LBOVMBO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Nijkerk
  • Vakgebied FiliaalLogistiek & transport

Dit is de rol

Boels Bouwplaatsinrichting regelt de complete coördinatie van al het materieel wat op de bouwplaats nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd, en dit allemaal volgens een strakke planning. Boels levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is. In deze functie maak je deel uit van een leuk team op een dynamische afdeling, krijg je eigen verantwoordelijkheden en zijn je werkzaamheden gevarieerd, uiteraard binnen de geldende regels en kaders van Boels.

 Als terreinmedewerker voor onze divisie Bouwplaatsinrichting, ben je de spil tussen de binnendienst en inkomende/uitgaande leveringen. Samen met je collega terreinmedewerkers, zorg je ervoor dat al het bouwplaatsmaterieel op tijd klaar staat voor levering. Je krijgt vanuit de binnendienst de info over wat er allemaal klaar dient te staan en op welk moment. Met de juiste hulpmiddelen (heftrucks), zet je alles in het daarvoor bestemde vak klaar. Retourvrachten plaats je in het retourvak waarna je het materieel telt, controleert op schades en defecten. In het geval van schade en/of eventuele afwijkingen in hoeveelheden geef je dit door aan de binnendienst. Daarnaast ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van het terrein, zodat dit ordelijk, schoon en overzichtelijk blijft.

 

In deze functie maak je deel uit van een hecht team, krijg je veel vrijheid en naar mate van ervaring ook meer verantwoordelijkheden, uiteraard binnen de geldende regels en kaders van Boels.

 Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een goede fysieke gesteldheid;
  • Je hebt kennis van de Nederlandse taal in woord en geschift;
  • Achtergrond in elektro of bouw is een pré;
  • VCA & Heftruck certificaat is een pré;
  • Je hebt een aanpakkers mentaliteit en bent flexibel qua werktijden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via