Monteur Technische Dienst Bouwplaatsinrichting

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau LBOMBO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied FiliaalTechniek

Dit is de rol

Boels Bouwplaatsinrichting regelt eenvoudig de complete coördinatie van alles wat op de bouwplaats nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materieel geregeld, geleverd en gemonteerd, strak volgens planning. Boels levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is. In deze functie maak je deel uit van een leuk team en je krijgt eigen verantwoordelijkheden, uiteraard binnen de geldende regels van Boels. 

In de functie van Monteur Technische Dienst Bouwplaatsinrichting ben je samen met het team verantwoordelijk voor het verhuur gereedmaken, onderhouden en repareren van een uitgebreid pakket Bouwplaatsmaterieel zoals,Bouwliften,Bouwaansluitkasten, Pompen en overige gereedschappen en machines. Daarnaast biedt je oplossingen voor de klant bij eventuele storingen of onderhoud op locatie.

 

Dit neem jij mee

 

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te   bieden en herken jij jezelf hierin?                                                                                                                                                                                    

 

  • Je beschikt over LBO/MBO werk- en denkniveau in een technische richting(Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek);
  • Je hebt ervaring in het onderhouden, repareren en plaatsen van bouwliften, handgereedschap en stroomtoebehoren;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E);
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van VCA-certificaat;

  

Dit bieden wij

 

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via