BE Chauffeur Helmond

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau LBO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Helmond
  • Vakgebied Logistiek & transport

Dit is de rol

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Als BE Chauffeur ben jij de verbinding tussen onze klanten en Boels. Jij bent verantwoordelijk voor de uitlevering van allerlei verschillende soorten materialen en machines. Je bent proactief ingesteld en blijft rustig in soms stressvolle situaties. Je begrijpt de klant en bent bereid mee te denken met hen.

 

Als BE chauffeur heb je een dynamische functie waarbij iedere dag anders zal zijn. Je begint de dag met een kop koffie of thee op het filiaal. Je bekijkt ondertussen je rittenlijst voor die dag en staat vrij om eventuele onhandigheden in de planning aan te geven bij je collega’s. Vervolgens laad je de machines en vertrek je richting de klant. Eenmaal op locatie overleg je met de klant waar je kunt lossen, je controleert de machine en neemt dit ook met de klant door. Vervolgens tekenen jij en de klant de formulieren en vertrek je weer richting de volgende locatie. Door ons brede assortiment en het de grote klantenkring, is iedere dag weer anders, andere materialen, andere route etc.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs BE;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je hebt, bij voorkeur, 1 jaar relevante rijervaring;
  • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt een servicegerichte instelling en bent voor de klanten altijd behulpzaam.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via