Inventory Assistent

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sittard

Dit is de rol

Als Inventory Assistant bij Boels neem je een centrale rol in binnen de organisatie en lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere groei van de organisatie. Samen met je collega’s faciliteer je de verhuurfilialen in Europa t.a.v. correcte en actuele artikeldata zodat de klant een huurovereenkomst ontvangt die overzichtelijk en 100 procent kloppend is. Het beheer van de stamdata is cruciaal voor de hele Boels organisatie.

Tot je dagelijks takenpakket behoort het bewerken en beheren van het vlootbestand (verhuur- en verkoopartikelen) van Boels. Dit doe je middels het aanmaken, invoeren en verwijderen van artikelen binnen het (verhuur)systeem en alle bijbehorende specificaties zoals prijs, merk, leverancier enz.
Ook stel je diverse week- en maandrapportages op, voer je analyses uit en draag je naar aanleiding hiervan oplossingen aan.
Tot slot lever je regelmatig een bijdrage aan projecten op verzoek van de interne organisatie waarbij de afdeling Inventory Management betrokken is. 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau en je hebt analytisch inzicht;
  • Je hebt oog voor het verbeteren van processen en systemen en bent in staat deze zelf te initiëren en te realiseren;
  • Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt affiniteit met techniek en interesse in machines en gereedschappen;
  • Je beheerst het Office-pakket en met name Excel zeer goed;
  • Je bent communicatief vaardig waardoor je makkelijk contact legt op alle niveaus en afstanden.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via