Commercieel Administratief Medewerk(st)er Sanitation & Events

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied AdministratiefCommercieel

Dit is de rol

Boels Sanitation Services staat onder meer bekend om haar jarenlange ervaring op toonaangevende evenementen. De afgelopen jaren heeft deze specialistische tak zich geprofileerd als complete leverancier in de eventsector. Voor deze afdeling zijn we opzoek naar een Commercieel Administratief medewerk(st)er. Het gaat om een uitdagende en afwisselende functie met affiniteit voor klanten en administratie. Je bent stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen. Je voorziet zowel onze klanten als interne collega’s van de nodige informatie. Klanten zijn onder andere internationale evenementen en festivalorganisatoren Je neemt de bestellingen aan, werkt offertes uit en zorgt dat de administratie op orde blijft. Je neemt telefoontjes aan en bent  medeverantwoordelijk voor het mailcontact. Je werkt nauw samen met je collega’s van alles in goede banen te leiden, van levering tot op- en afbouw en service.  Je bent flexibel ingesteld, wellicht heb je een planning van je dag, maar kom je er aan het einde van de dag dat je hier nog niet aan toe bent gekomen.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaringen en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf in het volgende?

 

  • Je hebt een MBO of HBO denkniveau
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands, zowel gesproken als geschreven;
  • Duits is een grote pré, gezien we ook Duitse klanten hebben;
  • Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt niet erg om met de klant in contact te staan;
  • Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden en je schiet niet in de stress wanneer er meerdere dingen gedaan moeten worden. Jij regelt het;
  • Uiteraard heb je goede administratieve vaardigheden en heb je ervaring met MS Office.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via