Medewerker Verhuur Nijmegen

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Nijmegen
  • Vakgebied AdministratiefCommercieelFiliaal

Dit is de rol

Boels is 41 jaar gelden gestart met het verhuren van allerlei soorten machines. Door de jaren heen is Boels als bedrijf sterk gegroeid, hierbij is de machinedivisie nog steeds de grootste divisie binnen Boels. Met meer dan 2500 verschillende machines binnen de huidige vloot en meer dan 100 filialen binnen Nederland, kunnen wij alles, altijd en overal leveren. Als medewerker verhuur ben jij de spil in de operatie van Boels. In het filiaal ben jij degene die het allemaal mogelijk maakt voor de klant. Je adviseert waar nodig, je stelt contracten op, onderhandelt over voorwaarden, maar je denkt vooral met de klant mee en wil hen graag helpen.

 

Als medewerker verhuur heb jij een dynamische functie waarbij je nooit weet hoe jouw dag eruit gaat zien. Je beantwoordt mails en telefoon en helpt ook klanten die fysiek het depot binnen komen. Iedere klant is weer anders en iedere verhuring daarmee ook, de ene klant weet precies wat hij/zij nodig heeft, de ander heeft wat meer advies nodig. Als medewerker verhuur krijg je veel vrijheid en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat het gehele depot werkt naar behoren. Daarnaast ben je ook bereid collega’s te helpen wanneer jouw eigen werkzaamheden dit toelaten. Deze functie in Nijmegen is voor 32 uur per week.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze machines, maar je hebt wel een sterke affiniteit met techniek door werkervaring of hobby’s, aangevuld met een gezonde dosis nieuwsgierigheid;
  • Jij bent degene die ervoor zorgt dat klanten tevreden zijn. Je hebt een klantgerichte instelling waarbij je gebruik maakt van jouw sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen. Je schiet niet in de stress wanneer je bijv. even alleen achter de balie staat klanten binnenkomen lopen en tegelijkertijd de telefoon gaat. Jij regelt het!
  • Je werkt graag samen met collega’s;
  • Jij kunt goed overweg met Word en Excel en Outlook
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, BE is een grote pré.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Zo hebben wij een eigen pensioenregeling en collectiviteitsverzekeringen. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via