Head of HR Business Partners

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sittard

Dit is de rol

Boels Rental bevindt zich in een interessante en uitdagende fase: een periode van groei en transitie. Een periode waarin je een waardevolle bijdrage kan leveren door als sparringpartner en lid van het HR Management Team samen de organisatiedoelen te verwezenlijken.


De functie
Als Head of HR Business Partners ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle zaken m.b.t. HR van een aantal divisies binnen Boels (circa 750 -1.000 FTE). Je hebt een divers pakket Business Units onder jouw hoede; o.a. Unit Verhuur, Industrie maar ook de Boels-brede IT afdeling en onze vestigingen in de UK vallen onder jouw (HR) verantwoordelijkheid. Het integreren van overgenomen bedrijven  is een van de uitdagingen in deze rol.


Het betreft een brede internationale functie waarin je op zowel op strategisch, tactisch en operationeel opereert. Je geeft leiding aan een HR-team dat, naast jou, bestaat uit een aantal HR  Partners / HR Officers. Je hebt visie op HR en in je werk zoek je aansluiting bij de business. Je bent aanjager van de veranderingen die noodzakelijk zijn om de voortdurende groei behapbaar te houden. Je creëert samen met je managers medewerkersbetrokkenheid en geeft inhoud aan de kernwaarden en een cultuur waarin continu verbeteren en ondernemerschap centraal staan. Je adviseert en coacht managers op het gebied van performance management, talent management, medewerker issues en doet, indien nodig interventies. Daarnaast ben je ook eindverantwoordelijk voor het opstellen, vertalen, integreren en uitvoeren van de HR jaarkalender. Je acteert als een partner voor de business, stuurt sterk op KPI’s. en beschikt over uitstekende consultancy skills.Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dit betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het CV. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Bachelor of Master degree (HR Management, People & Business Management of Business Administration)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en iemand die niet snel uit het veld is geslagen
  • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
  • Minimaal 10 jaar ervaring in HR met substantiële ervaring als HR Manager/HR Business Partner
  • Een aantal jaren ervaring bij een (internationale)  organisatie is een pré;
  • Allround ervaring op de belangrijkste HR thema’s;
  • Aantoonbare ervaring met verandertrajecten;
  • Gevoel voor menselijke verhoudingen en coachende vaardigheden;

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden. Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via