Manager Bedrijfsbureau Bouwplaatsinrichting

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBOMBO+
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Nijkerk & Sittard
 • Vakgebied Logistiek & transportManagementTechniek

Dit is de rol

Voor  onze divisie Bouwplaatsinrichting zijn wij op zoek naar een Manager Bedrijfsbureau. Bouwplaatsinrichting regelt de complete coördinatie van alles wat op de bouwplaats nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd op de projecten. Dit alles gaat volgens een strakke planning. Boels Rental levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is.

 

De divisie Bouwplaatsinrichting  richt zich met name op Advies, verhuur en montage/demontage van Bouwplaatsmaterieel zoals, Afrastering, terreininrichting (stroom, licht en water), steigers, bouwliften, bekisting- en ondersteuning etc. De Manager Bedrijfsbureau is verantwoordelijke voor de afdelingen Calculatie, Werkvoorbereiding en planning. In deze rol ben je verantwoordelijke voor de uitwerking en bewaking van de optimale werkmethodes en procedures voor deze afdelingen. We verwachten van je dat je prioriteiten kunt stellen en goed bent in het initiëren van acties. Dit alles doe je volgens de procedures en  kwaliteitsnormen die opgesteld zijn door Boels Rental. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Operations en staat naast je directe collega’s van Bouwplaatsinrichting te Nijkerk en Sittard ook nauw in contact met de collega’s van de commerciële binnendienst en filialen van Boels Rental.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

 • Je beschikt over MBO+ / HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Ervaring in een leidinggevende rol is een must. Bij voorkeur met de nadruk op uitwerken en implementeren van werkmethodes / procedures in een Commercieel / Technische organisatie;
 • Je bent discreet, hebt organisatietalent en houdt overzicht in een drukke organisatie;
 • Je hebt een servicegerichte en flexibele instelling en gaat gestructureerd te werk;
 • Je toont initiatief, bent accuraat en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, gaat proactief te werk en je bent in staat om oplossingsgericht te denken;
 • Je beschikt over uitstekende  communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en kunt dit vertalen naar de afdelingen.
 • Beheersing van de Duitse en of Franse taal is een pré.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via