HR Business Partner

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBOWO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied HR

Dit is de rol

Als HR Business Partner ben je de sparringpartner van het (senior) management op het hoofdkantoor van Boels.

Je adviseert en coacht de managers op het gebied van HR thema’s als talent management en performance management, maar ook over HR richtlijnen met betrekking tot bijvoorbeeld verzuim en retentie van medewerkers en doet indien nodig interventies in individuele medewerker casuïstiek.

Tegelijkertijd vertaal en integreer je het HR plan en ben je verantwoordelijk voor de uitrol van projecten voortvloeiend uit dit plan. Je ondersteunt het management in verandertrajecten binnen een groeiende en innoverende organisatie en help je met jouw kennis en ervaring onze HR-afdeling naar het volgende niveau.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over een HBO/WO opleiding (People & Business Management, HR Management, Business Administration)
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en stakeholder management op verschillende niveaus in de organisatie
  • Je bent een actieve luisteraar die snel tot de kern van het probleem doordringt en in staat is om senior management te overtuigen
  • Je bent initiatiefrijk met een hands-on mentaliteit

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling en nog veel meer. Daar horen vanzelf sprekend vriendelijke en leuke collega’s bij en een bedrijf dat groeit en altijd in beweging is. Kortom, wij hebben je veel te bieden!

 Over Boels Rental B.V.

Opgericht in 1977, zijn wij een van de meest gerenommeerde en snelst groeiende verhuur bedrijven in Europa. We hebben sterke expertise rondom het verhuur van machines, gereedschap, units en catering & event equipment. Wij zijn actief in 12 landen en hebben meer dan 400 locaties wereldwijd.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via