Software Consultant IQ Pass

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast contract, onbepaalde tijd
 • Standplaats Breukelen
 • Vakgebied CommercieelITTechniek

Dit is de rol

IQ-Pass behoort tot de Boels Rental groep en heeft zich sinds 2008 ontwikkeld naar een van de Europese marktleiders, op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme en offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole, en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance: IQ-Pass bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie voor zowel permanente als tijdelijke oplossingen. Hierbinnen is onze softwareoplossing van groot belang en wordt in-house ontwikkeld.

 

De doelen van IQ-Pass zijn ambitieus en we willen ons graag verder ontwikkelen in de Europese markt. Wij zijn dan ook op zoek naar een ervaren en enthousiaste softwareconsultant. Het betreft een uitdagende functie met veel variëteit op het vlak van IT en de business.

 

Je bent in de breedste zin van het woord verantwoordelijk voor de implementatie van de IQ-Pass software. Vanuit de klantvraag maak je het functioneel ontwerpen, stel je een plan van aanpak op en richt je de software in aan de hand van de gestelde specificaties. Je geeft daarnaast de softwaretraining op locatie bij de klant en waar nodig 2e lijns support.

 

Op het gebied van de software challenge je de geschreven userstories en koppel je dit terug naar de Product Owner. Je bent dan ook verantwoordelijk voor het beheren, monitoren en testen van de functionaliteiten.

 

Functie-eisen

Bij IQ-Pass zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij IQ-Pass. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Je hebt 2-4 jaar werkervaring;
 • Je hebt een achtergrond in IT (testen, ontwikkelen en pre-sales);
 • Je hebt ervaring met Jira;
 • Je beschikte over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent daadkrachtig;
 • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

Wij bieden:

Binnen IQ-Pass kun je rekenen op een informele en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de groei van het bedrijf.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

 

Voor meer informatie over IQ-pass kun je kijken op www.iq-pass.com

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via