Manager Prof Guard

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied CommercieelManagementTechniekSales

Dit is de rol

Prof Guard is een specialistische businessunit van Boels. Prof Guard is dé specialist en verhuurder van tijdelijke bewakingsoplossingen. Middels advies, verhuur, montage/demontage bieden wij hoogwaardige systemen aan op het gebied van bewaking en beveiliging. Denk hierbij aan verschillende type mobiele bewakingscamera’s. Onze vloot is jong en kan worden uitgerust naar wens van onze klant. Door middel van specialistische kennis, het juiste advies, kwalitatieve machines en systemen ontzorgen wij de klant en zorgen wij dat alles veilig is!

 

Voor de functie van Operationeel Manager Prof Guard zijn we op zoek naar dé daadkrachtige ondernemer die kansen ziet en deze met beide handen aangrijpt. Je ziet de afdeling als jou bedrijf en bepaald, in overleg met de Operations Director, de strategische doelstellingen. Je zorgt voor zo optimaal mogelijke processen en bewaakt deze met in acht neming van de kwaliteitsnormen binnen Boels Rental. Daarnaast heb je een initiërende rol in de groeistrategie van de afdeling en de uitvoering hiervan. Deze doelen dien je te vertalen naar de afdeling die bestaat uit een team van 6 gedreven medewerkers. Je zorgt voor structuur en uitbreiding van de businessunit en bent continu bezig met het optimaliseren van de processen.

Op operationeel niveau ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding waarbij je naast aansturing van de medewerkers ook zorgt voor de ontwikkeling van het individu en de klant. Iedere collega heeft zijn of haar expertise binnen de afdeling om zo de klanten, maar ook onze eigen organisatie, te kunnen voorzien van advies en het bieden van maatwerk oplossingen. Naast een sturende rol ben je betrokken bij het gehele proces. Je zorgt voor een goed netwerk binnen de eigen organisatie en  werkt waar nodig operationeel mee.  

 

 

Functie-eisen

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een leidinggevende rol;
 • Ervaring binnen de Security is een pré;
 • Je bent daadkrachtig en beschikt over overtuigingskracht;
 • Je beschikt over commercieel inzicht;
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, kennis van Duits talen is een sterke pré; 
 • Je beheerst het MS-Office pakket;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent daadkrachtig;
 • Je bent enthousiast, leergierig, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

Wij bieden:

Binnen Boels kun je rekenen op een informele en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de groei van het bedrijf.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via