Manager IQ Pass

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBOWO
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Breukelen
 • Vakgebied CommercieelITTechniekManagementSales

Dit is de rol

IQ-Pass heeft zich sinds 2008 ontwikkeld naar een van de Europese marktleiders, op het gebied van toegangsprocesbeheer voor de industrie, de bouw en verschillende maritieme en offshore projecten. Per project of aanvraag wordt volgens een procesgeoriënteerde werkwijze vanuit het vertrekpunt van de opdrachtgevers gekeken wat het beste past, hierbij hebben wij onze eigen ideeën, innovaties en oplossingen, om zo de klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Van tourniquet tot slagboom, van gezichtsherkenning tot geautomatiseerde toegangscontrole, en van aanwezigheidsregistratie tot complete compliance: IQ-Pass bestrijkt het volledige werkveld van access-technologie voor zowel permanente als tijdelijke oplossingen. Hierbinnen is onze software oplossing van groot belang en wordt in-house ontwikkeld. IQ-Pass behoort tot de Boels Rental groep, maar is een zelfstandig en specialistisch bedrijf.

 

De doelen van IQ-Pass zijn ambitieus en we willen ons graag verder ontwikkelen in de Europese markt. Hiervoor zijn wij op zoek naar een manager die aan het roer wil staan. Op tactisch niveau ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de business unit IQ-Pass. Je stuurt hierbij een drietal direct reports aan. Het team bestaat in totaal uit 20 mensen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het bedrijf en de software, maar ook van diens medewerkers. Jij bent degene die zijn medewerkers kan aansturen, motiveren en het beste in hen naar boven kan halen. Je hebt een sterke commerciële drive en bepaald op strategisch niveau de koers van het bedrijf. Je legt direct aan de business director verantwoording af, deze op zijn beurt in de board van Boels zit. De aansluiting met Boels dient vorm gegeven te worden, jij bent een ondernemer die kansen ziet, zowel intern als extern, en deze, met je team, najaagt. Je maakt analyses en zet acties uit met betrekking tot meetgegevens uit planningen en realisaties van de operatie.

 

Functie-eisen

Bij IQ-Pass zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij IQ-Pass. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding en/of werkervaring;
 • Je hebt minimaal 3 – 5 jaar leidinggevende ervaring binnen een commerciële organisatie, Bijvoorbeeld als Sales Manager of Operations Manager;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met verbeter- en veranderprocessen om jouw team te ontwikkelen;
 • Ervaring binnen de IT (software sales en ontwikkeling) en/of Security in een commerciële omgeving is een pré;
 • Je bent daadkrachtig en beschikt over overtuigingskracht;
 • Je beschikt over commercieel inzicht;
 • Je bent analytisch sterk en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, kennis van overige talen is een sterke pré; 
 • Je beheerst het MS-Office pakket;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent daadkrachtig;
 • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

Wij bieden:

Binnen IQ-Pass kun je rekenen op een informele en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast werk je samen met je collega’s aan de groei van het bedrijf.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

 

 

 

Voor meer informatie over IQ-pass kun je kijken op www.iq-pass.com

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via