Commercieel Medewerker Amdyte Woudenberg

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBOMBOMBO+
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Woudenberg
 • Vakgebied AdministratiefCommercieelLogistiek & transport

Dit is de rol

Amdyte is al ruim 25 jaar dé toonaangevende verhuurder van tijdelijke hekwerken voor evenementen en bouwprojecten. Grote (internationale) evenementen, bekende festivals en sportevenementen, worden door Amdyte van tijdelijke hekwerken voorzien. Daarnaast plaatst Amdyte hekken bij kleinere evenementen, zoals beurzen, Sinds begin 2018 is Amdyte onderdeel van Boels Rental. Wat Amdyte binnen de evenementenbranche zo uniek maakt is behalve het leveren van hekwerken, wij ook alles kunnen verzorgen rondom de volledige op- en afbouw op het evenement of festival. 

Als Commercieel Technisch Medewerker functioneer je als rechterhand van de depotmanager bij Amdyte, jullie zitten bij elkaar op kantoor en hebben veel contact. Samen zorgen jullie ervoor dat alle transporten gepland zijn, de materialen voorradig zijn en dat de terreinmedewerker beschikt over de actuele voorraad- en laadlijsten. Je functioneert intern als het eerste aanspreekpunt maar ook voor de klanten via telefoon en per mail. Amdyte regelt de complete coördinatie van alles wat op gebied van tijdelijke hekwerken en afrastering nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd op de werkplaats. Dit alles gaat volgens een strakke planning. Boels Rental levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is. Je bent ongeveer de helft van je tijd bezig op kantoor, maar daarnaast ben je buiten terug te vinden. Het helpen met klaarzetten van materialen en contact met chauffeurs en transporteurs.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

 • Je hebt een MBO/HBO werk –en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beheerst het MS-Office pakket, gedegen kennis van Excel is belangrijk;
 • Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
 • Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden, bent klant- en servicegericht en werkt graag in teamverband;
 • Ervaring door opleiding of werk in Logistiek of Evenementen is een grote pré;
 • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en je hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden. Starters dagen wij ook zeker uit om te solliciteren!

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via