Assistent depotmanager Party & Events

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBOMBOMBO+
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Breukelen
 • Vakgebied Filiaal

Dit is de rol

Party & Events is een van de speciale divisies van Boels Verhuur B.V.. Party & Events is de totaaloplossing voor ieder evenement. Of het nu gaat om een intiem en exclusieve party of een evenement op wereldformaat wij hebben de juiste mensen en het modernste assortiment. Vanuit 2 depots in Nederland worden alle evenementen in Nederland en België gepland en beleverd. Voor ons depot in Breukelen zijn wij op zoek naar een assistent depot manager. Je draagt zorg  voor de controle op in- en uitgaande goederen, het maken van de werkplanning voor de medewerkers en je zorgt voor een correct en optimaal voorraadbeheer van de verhuurartikelen en accessoires. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor circa 10 medewerkers die werken in het magazijn, de werkplaats en de spoelkeuken. Hierbij kan het zo zijn dat tijdens het hoogseizoen hier uitzendkrachten en tijdelijke krachten bijkomen. Je bewaakt de operationele werkzaamheden van het gehele team en weet de medewerkers te motiveren zodat ze hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Daarnaast ondersteun je waar nodig de depotmanager, denk hierbij aan operationele vraagstukken, planningen, en eventuele functioneringsgesprekken. Naast de operationele werkzaamheden is het van belang dat je problemen in de operatie vroegtijdig signaleert en om kunt zetten in verbetervoorstellen richting de depotmanager en planning. In jouw functie ben je de spil tussen de (logistieke)medewerkers, depotmanager, planning en de overige filialen van Party & Events.

 

In deze functie rapporteer je direct aan de depotmanager en zie je toe op de naleving van werkinstructies, procedures en veiligheid en let op de orde en netheid van het gehele magazijn. Dit alles doe je volgens de procedures en kwaliteitsnormen die opgesteld zijn door Boels Rental.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Aansturen van de operatie in het magazijn
 • Dagelijkse aansturing en motivering van circa 10 medewerkers
 • Pro-actief initiëren van verbeterings- en projectvoorstellen ten behoeve van het logistieke proces;
 • Leveren van een bijdrage aan het operationele beleid binnen het depot in Breukelen.

 

Dit neem jij mee

 • Je hebt een MBO werk –en denkniveau bij voorkeur in de richting van evenementen of logistiek of catering;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en bent in staat het grote geheel te overzien;
 • Ervaring als (depot) manager waarbij je een grote groep en of meerdere afdelingen aanstuurde;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Vaardig in Microsoft Excel, Word en Outlook.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Je start met een dienstverband voor 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd. Dit is wat wij jou bieden.

 

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via