Monteur technische dienst klein materieel

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau LBOMBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied Techniek

Dit is de rol

Op onze technische dienst gaan we ons team uitbreiden vanwege de groei als organisatie en de groei van ons machinepark. Wij zijn op zoek naar iemand met een passie/basiskennis in lassen. Op onze technische dienst komen verschillende laswerkzaamheden voor, van het opnieuw aanzetten van tanden op een graafmachine tot het lassen van laadhulpen voor een sloopmachine. Het is een afwisselende functie met hierin voorkomend laswerkzaamheden, dit is slechts een onderdeel van het werk. Naast het lassen krijg jij ook de tijd en ruimte om onderhoud te plegen aan machines, naar jouw technische kunnen. Binnen het team hebben onze monteurs hun eigen specialisme. Waardoor je altijd ondersteund word door collega’s die meer ervaring of kennis hebben. Starters zijn dan ook welkom!

 

Jij verricht in eerste instantie gevarieerde laswerkzaamheden en daarnaast help je collega’s met onderhoud en eventuele reparaties aan onze machines. Op de afdeling van onze technische dienst klein materieel worden alle machines onderhouden tot 5 ton. Afhankelijk van jouw kennis en kunde bestaat de mogelijkheid om je werkgebied verder uit te breiden, of je te specialiseren. Boels biedt een breed assortiment aan verhuurmachines en dat maakt dat jij jouw technische kennis en vaardigheden op een brede manier kunt inzetten. Hierbij kun je denken aan technieken als diesel, hydrauliek, hybridetechniek en elektro.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 

  • Een afgeronde VMBO/LTS/MTS opleiding richting constructiebankwerk/lassen
  • Jij hebt gedegen technische kennis, door opleiding, stages en/of werkervaring en hebt de wil om voor de beste kwaliteit te gaan en jezelf te ontwikkelen;
  • Je kunt zelfstandig werken en je hebt een flexibele instelling;
  • Je hebt passie voor je vak en je wilt je graag blijven ontwikkelen binnen jouw vakgebied.

 

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via