Stagiair IT

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Stage
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied IT

Dit is de rol

De afdeling IT bestaat uit 40 personen en is verdeeld in een aantal teams. Als stagiair ga je onderdeel uitmaken van het Business intelligence team. Het Business Intelligence team is de spil in de informatievoorziening binnen het bedrijf, het zorgt ervoor dat de divisies analyses kan maken door middel van dashboards. Met behulp van deze dashboards kan de operatie van de business worden verbeterd. Bij Boels wordt hierbij intensief gewerkt met Qlikview.

Voor de periode februari – juli 2019 zijn we op zoek naar iemand die ons team kan helpen om de basis van Business Intelligence te versterken. Het bedrijf groeit enorm, en hiermee groeit ook de vraag naar informatie. De back end van BI moet zodanig worden geherstructureerd dat de afdeling op een duurzame manier mee kan groeien met de rest van het bedrijf.

Daarom is de afdeling gestart met het implementeren van een Qlikview Development Framework. Met behulp van dit framework kunnen de bestaande dashboards voor een groot deel worden geautomatiseerd en kunnen we sneller en efficiënter nieuwe dashboards ontwikkelen. Als stagiair zal je een rol krijgen in dit implementatieproces. Daarnaast zal je input mogen leveren voor het opzetten van het informatielandschap van het bedrijf. 

Dit neem jij mee
We zijn op zoek naar een stagiair met een studierichting in de informatica. Denk hierbij aan Business ICT of een vergelijkbare opleiding. Tijdens de stage bieden wij je een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en het leuk vindt zelfstandig aan de slag te gaan. Verder heb je;

  • Een proactieve instelling;
  • Je bent nieuwsgierig, gedreven en enthousiast;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie stageplek bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via