Recruitment specialist

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Vast contract, onbepaalde tijd
 • Standplaats Almere
 • Vakgebied HR

Dit is de rol

Talent voor nu en in de toekomst – dat is belangrijk! Zeker voor een snel groeiend internationaal bedrijf als Boels Rental. Talent is daarbij de sleutel tot ons succes. Dit zorgt voor unieke en interessante uitdagingen waar wij vanuit het Resourcing team dagelijks mee te maken hebben. Het aantrekken en aannemen van de juiste talenten is essentieel voor ons.

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het werven van verschillende soorten rollen. Dit betekent dat jouw werk grote impact heeft op onze organisatie. In de huidige krappe arbeidsmarkt lukt het jou om de beste match voor de lastig in te vullen vacatures te vinden. Als Recruiter ga je op zoek naar de beste kandidaat voor een bepaalde functie. Je bent verantwoordelijk voor een eigen portefeuille aan gevarieerde vacatures die je vanuit de organisatie ontvangt. Je fungeert als het aanspreekpunt voor de managers op het gebied van werving & selectie. Bij iedere nieuwe vacature ga je in gesprek met de hiring manager om input op te halen en naar aanleiding hiervan evt. een wervende tekst en wervingsplan op te stellen. Je zult o.a. bezig zijn met het opstellen van strategieën om de juiste kandidaten aan te trekken voor onze rollen en proactief op zoek gaan naar potentiele kandidaten en hen geïnteresseerd maken in een carrière bij Boels. Hierdoor ben jij in staat om het juiste talent te vinden, relaties op te bouwen en talent pools op te zetten, zodat wanneer een kans zich voordoet, jij de juiste kandidaat klaar hebt staan. Door het inzetten van jouw sourcing skills weet je o.a. in contact te komen met latent zoekenden op de arbeidsmarkt en weet je mensen te enthousiasmeren om op gesprek te komen. Ook maak je een eerste selectie van sollicitanten die je presenteert aan de manager. Samen met hem/haar voer je de eerste gesprekken (op locatie) waarin je kritische vragen durft te stellen en een adviserende rol inneemt naar de manager aangaande de vervolgprocedure. Voorts draag je zorg voor een correcte (administratieve) verwerking van de indiensttredingen van nieuwe medewerkers.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het CV. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau, bij voorkeur richting Human Resources;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring als Recruiter in een commerciële organisatie/corporate omgeving;
 • Je bent een goede netwerker en weet hoe je het juiste talent proactief kunt vinden en benaderen;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt zelfstandig en accuraat;
 • Je bent initiatiefrijk, ‘hands-on’, betrokken, discreet en enthousiast;
 • Je hebt een flexibele instelling en reizen vormt voor jou geen probleem;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Almere/Amsterdam.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via