Facilitair Coördinator Beheer & Onderhoud

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau HBO
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied Facilitair

Dit is de rol

Boels Rental beschikt over eigen professionals op het gebied van Real Estate, Facilities en Wagenparkbeheer. De afdeling facilitair is verantwoordelijk voor het tactisch en operationeel beheer van alle gebouwen, terreinen, voertuigen en office supplies in de landen waar Boels Rental actief is.

De Facilitair Coördinator Technisch Onderhoud is belast met de voorbereiding, toezicht en coördinatie van belangrijke contracten op het gebied van technische dienstverlening en gebouwonderhoud. Hiervoor is een goed inzicht nodig in de wettelijke verplichtingen en normen, de behoeften bij de interne gebruikers en de mogelijkheden van externe dienstverleners om te komen tot verbetering van de dienstverlening en kostenbesparing. Na afsluiten van een contract, wordt het contractbeheer verzorgd wat betekent dat een goede relatie moet worden opgebouwd en onderhouden met interne klanten en externe dienstverleners en tegelijkertijd moet worden toegezien op het naleven van de contractueel overeengekomen afspraken. De coördinator technisch onderhoud draagt zorg voor de 2de lijns ondersteuning van de facilitaire organisatie op het gebied van beheer van gebouwen en installaties. Tevens is de Facilitair Coördinator Technisch Onderhoud de business partner op tactisch en operationeel niveau van de interne klant. In deze functie rapporteer je aan de Manager Car Fleet & Facilities.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • HBO (technische) achtergrond. Elektrotechnisch/Bouwkundig/Facilitair Management;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en werkomgeving;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
 • Uitstekende beheersing van het MS-Office pakket;
 • Je bent een talent in organiseren, analytisch, pragmatisch en organisatiesensitief.
 • In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen en verblijf in het buitenland voor kortere periode.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via