Manager Communications

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBO
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied Marketing

Dit is de rol

Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf met meer dan 400 filialen in elf Europese landen. Om die groei en onze andere ambities in goede banen te leiden investeren we fors in onze marketing en communicatie. In het kader van de groei zijn we op zoek naar een Manager Communications.

Als Manager Communications ga je een team van 8 fte aansturen en veel interne- en marketingcommunicatie projecten oppakken. Het begint met het opstellen van communicatieplannen waarbij je doelen, doelgroepen en kanalen bepaalt. Voor de interne communicatie werk je nauw samen met de HR afdeling. Je gaat rapporteren aan de Director M&A and Strategy.

Zo wordt je onder andere verantwoordelijk voor PR, beurzen & evenementen, contentcreatie, Boels magazines, huurgidsen, sponsoring (zoals het wielrennen) en sales promotion. Met het team zorg je voor het hele traject van planning, begroting, in- en externe afstemming, contentverzameling, uitvoering en rapportage over de resultaten. Bij beurzen e.d. komt daar dan nog de ontwikkeling en productie van stands, communicatiematerialen en bijbehorende draaiboeken bij.

Dit neem je mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een Bachelor of Master diploma, bij voorkeur in communicatie of aanverwant;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en in een vergelijkbare omgeving;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse taal;
  • Je hebt oog voor tekst en vormgeving. Je weet hoe persberichten en andere communicatiemiddelen uit moeten zien en hebt hier een kritische blik op.
  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en hebt hier een duidelijke visie op.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via