Commercieel Technisch Medewerker Bouwplaatsinrichting

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau MBOMBO+
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied AdministratiefCommercieelTechniek

Dit is de rol

Dit is de rol 

Als Commercieel Technisch Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt (telefonisch en per mail) voor de klanten van Boels Rental afdeling Bouwplaatsinrichting. De afdeling Bouwplaatsinrichting regelt de complete coördinatie van alles wat op gebied van bouwplaats nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd op de werkplaats. Dit alles gaat volgens een strakke planning. Boels Rental levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is. 

In deze functie draag je zorg voor een snelle en passende invulling van de huurbehoeftes met name gericht op onze afdeling bouwplaatsinrichting. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het aannemen van orders en zorg je voor de opvolging en registratie hiervan. Tevens neem je klachten aan en handelt deze snel doch correct af. Als onderdeel van het team help je uit waar nodig en verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Het betreft een veelzijdige en dynamische rol met afwisselende werkzaamheden binnen een gedreven team van collega’s.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt een MBO/HBO werk –en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante commerciële en administratieve ervaring;
 • Je beheerst Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beheerst het MS-Office pakket, uitgebreide kennis van Excel is een must;
 • Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kennis van overige talen is een pré;
 • Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden, bent klant- en servicegericht en werkt graag in teamverband;
 • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en je hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via