Commercieel Administratief Medewerker

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBOMBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied AdministratiefCommercieel

Dit is de rol

Als Commercieel Administratief Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt (telefonisch en per mail) voor de klanten van Boels en zorg je voor een snelle en passende invulling van de huurbehoeftes. Dit kunnen reguliere offertes zijn maar ook grote complexe opdrachten, wat zorgt dat geen 1 dag hetzelfde is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen van orders, en zorg je voor de opvolging en registratie hiervan. Naast het behalen van je eigen commerciële doelstellingen ondersteun je ook een van onze accountmanagers bij het behalen van de zijne. Tevens neem je klachten aan en handelt deze snel doch correct af, heb je contact met externe leveranciers en huur je hun diensten in. Het betreft een veelzijdige en dynamische rol met afwisselende werkzaamheden binnen een gedreven team op een afdeling die zich sterk in ontwikkeling staat.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

·         Je hebt een MBO werk –en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;

·         Je beschikt over relevante commerciële en administratieve ervaring;

·         Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;

·         Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kennis van de Duitse taal is goed;

·         Je bent accuraat, flexibel, initiatiefrijk en je hebt geen 8-17h mentaliteit;

·         Je bent overtuigend en doelstellingen motiveren je om wekelijks het beste uit jezelf te halen;

·         Je beschikt over een enthousiaste persoonlijkheid die optimaal functioneert in een hectische omgeving.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via