Administratief medewerker Bedrijfsbureau

Vacature doorsturen
 
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Opleidingsniveau MBO
 • Dienstverband Bepaalde tijd
 • Standplaats Sittard
 • Vakgebied AdministratiefLogistiek & transportTechniek

Dit is de rol

In deze functie ben je samen met je collega's van het bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het inplannen van de machines en het transport hiervan. Het bedrijfsbureau in Sittard is ons logistieke centrum waar we met name de productgroepen Grondverzet (tot 22 ton), Hoogwerkers (tot 43 meter) of Power (waaronder generatoren tot 325 KVA) plannen en vervoeren. Als Administratief medewerker Bedrijfsbureau signaleer jij planning- en voorraadproblemen en zorg jij ervoor dat deze zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Je zoekt indien nodig naar creatieve oplossingen om een reservering mogelijk te maken. Hiervoor zul je contacten hebben met de Technische Dienst en je collega's van de andere bedrijfsbureau's in de Benelux.

Ook onderhoudt je intensief telefonisch en schriftelijk contact met de interne klanten (filialen, Manager TD en Area-managers). Hierbij hoort ook het aannemen van offertes en reserveringen, deze verwerken in ons verhuursysteem en voert overige administratieve handelingen uit. Je draagt zorg voor een goed verloop van de processen en een verdere optimalisatie hiervan. Het betreft een veelzijdige en operationele rol binnen een leuk team van collega’s. De nadruk in deze functie ligt dan ook op het administratieve vlak m.b.t. afmeldingen, inhuringen, verwerken van schades, machinelijsten up-to-date houden, etc. 

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring;
 • Je hebt een servicegerichte en flexibele instelling;
 • Je toont initiatief en bent accuraat met verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent in staat om zelfstandig te werken, gaat pro-actief te werk en je bent in staat om oplossingsgericht te denken;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het MS Office pakket, voornamelijk Excel.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button. Het maken van een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Reageren kan alleen via deze website. Je ontvangt een mail als je sollicitatie in goede orde is ontvangen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via