Commercieel Technisch Medewerker Bouwplaatsinrichting

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau HBOMBO
 • Dienstverband Contract
 • Standplaats Nijkerk
 • Vakgebied AdministratiefCommercieelTechniek

Dit is de rol

Dit is de rol

Als Commercieel Technisch Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt (telefonisch en per mail) voor de klanten van Boels Rental afdeling Bouwplaatsinrichting. De afdeling Bouwplaatsinrichting regelt de complete coördinatie van alles wat op gebied van bouwplaats nodig is. Via één aanspreekpunt wordt al het benodigde materiaal geregeld, geleverd en gemonteerd op de werkplaats. Dit alles gaat volgens een strakke planning. Boels Rental levert alleen topkwaliteit materieel, dat voldoet aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Onze enorme capaciteit biedt de garantie dat alles altijd op tijd aanwezig is. 

In deze functie draag je zorg voor een snelle en passende invulling van de huurbehoeftes met name gericht op onze afdeling bouwplaatsinrichting. Je assisteert je de projectleiding bij onder meer het opstellen van kostprijsberekeningen, planningen en zaken als inkoop en afroepschema’s. Je draagt zorg voor het bijhouden van technische specificaties, het voorraadbeheer van bouwplaats-artikelen en waar nodig doe je klein materiaal inkopen. Waarbij je verantwoordelijk voor de tijdig en kwalitatief goed aanleveren van de artikelen.

Je leidt, onder verantwoording van de projectleider, zelfstandig kleinere project. Je zorgt ervoor dat alle artikelen op tijd geleverd worden volgens een strak schema. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen van orders en zorg je voor de opvolging en registratie hiervan. Tevens neem je klachten aan en handelt deze snel doch correct af. Als onderdeel van het team help je uit waar nodig en verricht je alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Het betreft een veelzijdige en dynamische rol met afwisselende werkzaamheden binnen een gedreven team van collega’s.

 

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin? 

 • Je hebt een MBO/HBO werk –en denkniveau, bij voorkeur in de richting van een bouwkunde opleiding / werktuigbouwkunde;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante ervaring;
 • Je beheerst Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van overige talen is een pré;
 • Je beheerst het MS-Office pakket, uitgebreide kennis van Excel is een must;
 • Je beschikt over een technisch inzicht waarbij kennis van bouwplaats-artikelen en Electra wenselijk is;
 • Je hebt uiteraard een servicegerichte instelling. Je vindt het leuk om contact te hebben met klanten, waarbij je iedere keer weer zorgt voor een meer dan tevreden klant;
 • Je hebt goede contactuele en sociale vaardigheden, bent klant- en servicegericht en werkt graag in teamverband;
 • Je bent enthousiast, accuraat, flexibel, initiatiefrijk en je hebt geen 8-17h mentaliteit.

 

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid voor onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via