Trainer

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBOMBO+
  • Dienstverband Contract
  • Standplaats Regio Den Bosch / Utrecht
  • Vakgebied AdministratiefCommercieelHoofdkantoorStaf

Dit is de rol

Dit is de rol

Boels Training maakt een zeer snelle groei door. Dit komt mede door onze praktijkgerichte en interactieve trainingen, onze adviserende proactieve aanpak, onze flexibiliteit en snelheid, onze meertaligheid van de trainingen, ons uitgebreide internationale netwerk en cohesie met alle Boels bedrijven, filialen en collega's.

Boels Training bestaat uit een sterk team van collega's, met als belangrijke schakel hierin ons team van trainers. Zij zorgen dagelijks, met hun enthousiasme en vakkennis, dat onze internationale klanten, maar vooral de deelnemers van de trainingen, met een positief gevoel de training verlaten en gecertificeerd aan het werk kunnen.

Vanwege onze groei zijn we ter uitbreiding van onze groep trainers op zoek naar vakbekwame en energieke medewerkers om onze machinetrainingen te kunnen verzorgen voor onze klanten.

Dit neem jij mee

Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als instructeur in minimaal 1 van de volgende vakgebieden: intern transport (heftruck, reachtruck, etc), Hoogwerker (IPAF en/of SOG is een pre), Grondverzet, heffen & hijsen, overige machine gerelateerde kennis en kunde;
  • Je kunt op een enthousiaste en interactieve wijze kennis en kunde overbrengen op deelnemers;
  • Je hebt veiligheidsbewustzijn en kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over een flexibele, klant- en servicegerichte houding.

Dit bieden wij

Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via