Young Management Trainee

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau MBO+HBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied AdministratiefFinanceInkoopHoofdkantoorStafManagement

Dit is de rol

Het Boels Rental Young Management Programma duurt 18 maanden en start in oktober  2017. Boels is in Nederland, België en Duitsland op zoek naar jonge talenten met 0-2 jaar werkervaring en een Bachelor- of Masterdiploma in technische bedrijfskunde, bouwkunde/civiele techniek, logistiek, business economics, informatica of commercieel management. Ruwe diamanten, die onder onze begeleiding steeds meer geslepen en gepolijst zullen worden, mits zij bereid zijn om in zichzelf te investeren. Ook zijn zij flexibel ten opzichte van hun standplaats, die van tijd tot tijd wisselt. Diegenen die het programma succesvol afronden, kunnen al binnen 3-5 jaar een middenmanagementfunctie bekleden. Denk bijvoorbeeld aan de functie van areamanager, teamleider of projectmanager.

Dit neem jij mee

Je bent resultaatgericht, communicatief sterk, commercieel ingesteld, en hebt een analytisch werk- en denkvermogen. Ook heb je de nodige people skills en/of ben je bereid om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Affiniteit met techniek is gewenst, evenals een ondernemersgeest, een hands-on instelling en een down-to-earth mentaliteit. Verder beheers je de Nederlandse én de Duitse taal uitstekend in woord en geschrift. Beheersing van de Franse taal is een pre.

Dit bieden wij

We geven je de vrijheid en de ruimte om te ondernemen. Fouten maken is geen ramp, als je er maar van leert. Stilzitten is echter geen optie, want je krijgt de ene na de andere uitdaging om te tackelen. In periodes van 3-6 maanden werk je op relevante afdelingen (operationeel,  financieel, technisch en/of commercieel), met het doel om zoveel mogelijk ervaring op te doen en een breed inzicht in het bedrijf te krijgen. Je krijgt iedere twee maanden maximaal twee gezamenlijke leerdagen aangeboden, waarbij je persoonlijke skills en vaardigheden worden ontwikkeld. Ook voer je zelfstandig of in teamverband projecten uit en rapporteer je daarover aan leden van de Board. Hoewel je zelfstandig te werk gaat, sta je er zeker niet alleen voor. Een Directielid van Boels Rental zal als coach jouw ontwikkeling monitoren, ondersteunen en bewaken. En op elke afdeling waar je werkt, ziet een afdelingsmanager toe op de afgesproken leerdoelen.

Ben jij het Young Management talent (m/v) dat wij zoeken?
Stuur dan vóór 30 oktober je motivatiebrief en CV naar Boels Rental, t.a.v. Han van der Leeuw via onderstaande button. Voor vragen over deze uitzonderlijke carrièrekans kun je contact opnemen met Boels via 046-4592101.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van gerichte interviews en presentaties. Een assessment zal onderdeel zijn van de selectieprocedure. De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden vanaf 30 oktober.  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via