Segment Marketing Manager

Vacature doorsturen
 
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Opleidingsniveau HBOWO
  • Dienstverband Vast contract, onbepaalde tijd
  • Standplaats Sittard
  • Vakgebied HoofdkantoorMarketing

Dit is de rol

De marketingafdeling van Boels Rental bestaat uit verschillende specialismen: marketing intelligence, campagnemanagement, digital marketing, content & events en segment marketing. Binnen segment marketing zijn de verschillende segment marketing managers elk verantwoordelijk voor het marketingplan van de verschillende business units en vormen de brug tussen de business en de marketing afdeling.

Wij zijn wegens groei van de organisatie op zoek naar twee Segment Marketing Managers.

De rol
Als Segment Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de marketingstrategie van specifieke business units. Je stelt in overleg het marketingplan op en voert de daaruit voortvloeiende activiteiten uit. Dit houdt in het definiëren van doelgroepen, initiëren van campagnes, het ontwikkelen van proposities en coördineren van relevante on- en offline communicatie.  In deze rol ben je een belangrijke sparringpartner voor de business manager en de salesafdeling. Je kent de markt en de klanten en weet daardoor kansen te creëren.

Dit neem jij mee
Bij Boels zijn we op zoek naar mensen die bij ons passen. Dat betekent dat wij graag de persoon leren kennen achter het cv. Je neemt bepaalde ervaring en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij Boels. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding;
  • Je hebt een pioniersmentaliteit, bent klantgeoriënteerd en stelt hoge eisen aan kwaliteit;
  • Je hebt ruime segment marketing ervaring;
  • Je bent resultaatgericht en aantoonbaar succesvol in het implementeren van marketingstrategieën.

Dit bieden wij
Binnen Boels kun je rekenen op een plezierige  en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar  ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb jij interesse in een mooie loopbaan bij Boels? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet via onderstaande button.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via