Boels Management Traineeship

Het mind-blowing traineeship

Heb jij je wo-masterdiploma op zak, maximaal twee jaar werkervaring en ben je klaar voor een carrièreboost? Lijkt het je wat om je leiderschapsskills te ontwikkelen binnen een snelgroeiende, internationale organisatie? Ga dan voor ons Management Traineeship!

Jouw ontwikkeling staat twee jaar lang centraal waardoor je binnen no-time bent klaargestoomd voor een uitdagende managementpositie bij Boels.

het-boels-management-traineeship.jpg

Onze oranje familie

Of het nu gaat om een groot bouwproject, een festivalterrein of een nieuw terras in de achtertuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Met ruim 7.000 collega’s en 750 filialen in 18 landen zijn we als familiebedrijf de nummer 2 in Europa, als het gaat om machine- en gereedschapsverhuur. Dankzij ons Boels-DNA weten we altijd net dat stapje extra te zetten, waardoor we samen de beste resultaten leveren. En hoewel we als organisatie flink groeien, blijven we als collega’s verbonden met elkaar – als één grote oranje familie.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Heb jij de drive om te groeien? Als Management Trainee ga je aan de slag in twee verschillende fases, waarin je de kans krijgt om zowel je kennis als je persoonlijke en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. En omdat je daarbij praktische én strategische ervaring opdoet, kun je daarna uitgroeien tot een toekomstig leider binnen de dynamische rental-branche. Bij Boels krijg je de ruimte om een echte impact te maken.

Fase 1: verkenning

9 maanden

Maand 1-3: Corebusiness
Om de rental-branche goed te leren kennen, begin je de eerste 3 maanden midden in de corebusiness op een van onze filialen.

Maand 3-6: Hoofdkantoor
In deze periode werk je op ons hoofdkantoor in Sittard waar je op verschillende afdelingen aan de slag gaat.

Maand 6-9: Specialistische verhuurdivisie
Na het hoofdkantoor maak je kennis met onze specialistische verhuurdivisies (Specials zijn bijvoorbeeld Sanitation of Portable Kitchens) waar je 3 maanden meedraait.

Buitenlandervaring
Deze eerste fase van het traineeship sluit je af met een week buitenlandervaring in een van de 18 landen waar we als Boels actief zijn.

Fase 2: verbreding & verdieping

15 maanden

Twee opdrachten
In Fase 2 werk je zelfstandig aan twee opdrachten op tactisch en strategisch niveau. Dat kan op verschillende plekken binnen de organisatie, zoals op het hoofdkantoor of bij een van onze divisies verspreid door het land.

Buitenlandervaring
Als je wilt mag je één of beide projecten in het buitenland verrichten in een van de 18 landen waar we als Boels actief zijn. Tussen beide opdrachten ga je sowieso 1 week naar het buitenland.

Gezamenlijke opdracht
Tijdens fase 2 zullen alle managementtrainees een gezamenlijke (strategische) opdracht uitvoeren in opdracht van de Strategic Board. De ultieme test waarmee je kunt laten zien hoe jij aan Boels wilt bouwen!

De ervaringen van onze oud-trainees

Benthe

"Wil je jezelf verbeteren, jezelf kwetsbaar opstellen en écht ontdekken wat het beste bij jou past, dan is een traineeship bij Boels het ideale begin van je carrière. Het is een plek waar je je ambities kan realiseren en snel stappen kunt zetten."

Kevin

"Vanaf de eerste dag sta ik versteld van de professionaliteit, vrijheid en collegialiteit binnen het bedrijf. Ik kan met iedereen een praatje houden, omdat iedereen geïnteresseerd is in wat ik doe."

Leren en netwerken

Tijdens het gehele traineeship ga je veel zelfstandig aan de slag, maar je staat er gelukkig nooit alleen voor. Je hebt veel vrijheid in je werk, maar wordt ook continu gecoacht door je persoonlijke mentor, een externe coach en onze talentmanager. Bij Boels investeren we in je ontwikkeling door masterclasses, een op jou persoonlijk afgestemd coachingsprogramma, managementtrainingen en een externe meerdaagse teambuildingactiviteit. Daarnaast werk je veel samen met verschillende collega’s en heb je regelmatig contact met het (senior) management van Boels. Op die manier bouw je snel een breed en internationaal netwerk op, blijf je continu leren, groeien en ontwikkelen én kun je na twee jaar een echt verschil maken als manager. Maar ook dan stopt jouw ontwikkeling niet! Want binnen zeven tot tien jaar kun je je je nog verder ontwikkelen naar een senior managementpositie.

Wat bieden wij jou?

Tijdens het traineeship kun je de volgende voordelen verwachten:

  • Een startsalaris van € 2.900 bruto per maand.
  • Een leaseauto gedurende de duur van het traineeship.
  • 28 verlofdagen per jaar, plus de mogelijkheid om maximaal 5 dagen extra bij te kopen.
  • Vele extra’s, zoals huren bij Boels met een flinke personeelskorting, bedrijfsfitness, een fietsplan, collectieve verzekeringen en ‘Boels Benefit at work’-personeelskortingen.

Enthousiast?

Zie jij het wel zitten om jezelf stormachtig te ontwikkelen als Management Trainee? Geef je carrière een boost en solliciteer via onderstaande button!

Na een positieve screening van jouw sollicitatie volgt een kennismakingsgesprek met een recruiter en een huidige trainee. Is er enthousiasme vanuit beide kanten? Dan ontvang je een online assessment, waarna je hoort of je mag deelnemen aan onze Belevingsdag op 25 mei 2023. Rond je deze dag succesvol af dan mag je starten als management trainee bij Boels.

Vragen?

Heb je nog vragen over het traineeship of de selectieprocedure? Bel, WhatsApp of mail met Marielle Boer via onderstaande gegevens: