Een allround positie in een enthousiast team

De afdeling Operations Support is verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle Boels medewerkers in heel Europa in hun dagelijks werk. Denk hierbij aan het coördineren van reactief beheer & onderhoud van alle gebouwen en terreinen, maar ook aan de levering van verschillende diensten en producten als schoonmaak, afvalbeheer en bedrijfskleding in alle landen waar Boels Rental actief is. Om ons facilitair team te versterken hebben we twee openstaande rollen.

facilitair-coordinator-gezocht-bij-boels-rental.jpg
facilitair-medewerker-gezocht-bij-boels.jpg

Facilitair Coördinator

Als Facilitair Coördinator heb je een Europese scope: je schrijft onder andere beleid voor de inkoop van schoonmaakdiensten, afvalverwerking en betaalmiddelen voor alle Boels locaties in Europa. Je bent verantwoordelijk voor contractmanagement en geeft advies op basis van analyses. Boels groeit stevig: in deze rol ben je ook betrokken bij de opening van nieuwe locaties en de integratie van overnames.
Daarnaast ondersteun je collega’s bij de inrichting van andere facilitaire diensten, de tweedelijns opvolging van servicedesk meldingen en de uitvoering van diverse projecten. Het is een hands on rol waar je veel contact hebt met andere afdelingen binnen Boels zoals Real Estate, IT, Finance etc.

Facilitair medewerker

Als Facilitair Medewerker ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van diverse facilitaire meldingen vanuit de verschillende Boels afdelingen in heel Europa. Het gaat hier met name om bouwkundige en technische storingen, maar ook aanvragen met betrekking tot schoonmaak, werkkleding en kantoorartikelen. In deze rol heb je veel contact met collega's vanuit de verschillende landen en met leveranciers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en controleren van inkooporders en facturen. Jij zorgt dat gemaakte afspraken met externe leveranciers worden nageleefd.

facilitair-coordinator-gezocht-bij-boels.jpg

Heb je vragen of interesse?

Onze recruiter Mariëlle Boer vertelt je graag meer! Neem contact op via: