Vraag binnen 1 minuut jouw sleutels aan

Parttime of fulltime chauffeur worden bij een van onze filialen of hubs? In 1 minuut laat je jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Hopelijk zien wij elkaar snel!

De maximale bestandsgrootte is 4500 kb.


Hoe we met jouw persoonlijke data omgaan kan je lezen in onze privacyverklaring.

Klein_1.jpg

Waarom een chauffeur worden bij Boels?

Bij Boels ben je méér dan alleen een chauffeur. Dat doe je natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past: 

B(E) chauffeur tussen de €2000,- en €2600,-* 
CE chauffeur tussen de €2100,- en €2750,-* 

  • Aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen (40uur)
  • Reiskostenvergoeding 
  • Huren met forse personeelskorting en speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness

*Op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur). Inschaling wordt bepaald op basis van jouw ervaring, expertise en opleidingsniveau en kan daardoor afwijken. 

Pas jij bij Boels?

Wij zoeken op meerdere plekken in het land B, BE en CE chauffeurs, zowel parttime als fulltime. Bij Boels ben je méér dan een chauffeur. Het werk is nooit een rechttoe, rechtaan verhaal. Het is ook je klanten kennen. Zorgen dat zij geholpen zijn en weten hoe alles werkt. Kwaliteit achterlaten. Je runt je eigen toko en werkt op jouw manier. Maar je staat er nooit alleen voor. Het is hard werken, máár met plezier. Je komt overal binnen jouw regio in Nederland en je bent een expert in maneuvreren. Flexibel in elk opzicht en dat krijg je natuurlijk ook weer terug! Maar nog belangrijker: je bent op tijd thuis én thuis wanneer dat ertoe doet. Jij hebt tijd voor de dingen die jij belangrijk vindt. 

Pas jij bij Boels? Laat je gegevens hierboven achter en we zien elkaar snel. 
Een dag meelopen in een vestiging om de smaak te pakken te krijgen, is ook geen enkel probleem.