Monteur bij Boels

Als monteur houd je van doorpakken. Daar houden we van! Hier staat een team van aanpakkers klaar. Klaar om kleine en grote problemen op te lossen. Van accutol to verreiker: bij Boels doe je het allemaal. Op een filiaal, een hub, de industrie of één van onze andere specialisaties. Met gereedschap dat goed geregeld is, want hoe ga je anders voor het beste resultaat? 'Nee' zeggen willen we niet. Schouders eronder, we fixen het. Samen! Hier waarderen we elkaar. Leren we van en met elkaar. Zo blijf je groeien en word je nog beter. Hier wordt je echt goed in heel veel kunnen. 

Wil jij aan de slag bij de leukste oranje familie als monteur?

Wil jij graag als monteur aan de slag bij Boels? Laat hieronder jouw contactgegevens achter en één van onze collega's van het recruitment team neemt zo snel mogelijk contact met jou op. 

De maximale bestandsgrootte is 4500 kb.


Hoe we met jouw persoonlijke data omgaan kan je lezen in onze privacyverklaring.

Foto_waaromboels.jpg

Waarom monteur worden bij Boels

Als je bij ons komt werken als monteur, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2.100,- en €3.800*,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 25 verlofdagen per jaar, op te bouwen tot 28 (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen)
  • Reiskostenvergoeding
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om een erkende MBO opleiding te volgen
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

*Inschaling wordt bepaald op basis van jouw ervaring, expertise en opleidingsniveau en kan daardoor afwijken. 

De dag van Jeffrey - Boels Industrial monteur

"In het team waar ik werk (afdeling Energy) controleren en repareren wij alle motor aangedreven apparatuur. Van Generatoren tot lichtmasten en compressoren waarbij wij ook de bijbehorende dieseltanks en slangen controleren. Het werk is heel dynamisch en uitdagend, vooral omdat de vloot die wij onderhouden heel divers is."

Lees meer over het werk van Jeffrey

Foto_intro_jeffrey.jpg
Foto_intro_Kevin.jpg

De dag van Kevin - filiaal monteur

"Ik ben als zaterdaghulp bij Boels begonnen tijdens mijn studie. In de laatste maand van mijn studie kreeg ik een baan als monteur aangeboden. Onverwacht maar een erg leuke uitdaging! Ik heb meegelopen met verschillende monteurs op de filialen en de hub. Kennismaken met wat we allemaal doen. Ik vond het een unieke kans!"

Lees meer over het werk van Kevin