Over Boels Rental

In Europa zijn we het op één na grootste verhuurbedrijf (met ruim 7.000 collega's en 750 filialen in 17 landen) en op veel markten staan we op de eerste plek. Ons doel voor de komende jaren is waar we al aan de top staan, onze koploperspositie te behouden en onze marktpositie op andere markten te verhogen. Dit kan alleen met medewerkers die een winnaarsmentaliteit hebben. Deze mentaliteit zoeken we ook in onze Management Trainees. Het Traineeship is dan ook intensief en erop gericht jouw persoonlijke- en leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen. Gedurende twee jaar leren we je daarnaast alles wat je moet weten over de verhuur business. Met dit traineeship leg jij de basis voor jouw toekomstige manager-carrière binnen Boels!

Ervaringen medewerkers

Benieuwd hoe het is om trainee te zijn bij Boels? Boels talenten, en oud trainees, Nick, Sanni, Bram en Trix vertellen je hoe zij hun traineeship ervaren hebben en hoe het is om als jong talent in een alsmaar groeiende retail organisatie te werken.


Lees hun verhalen hier

Neem contact met ons op

Heb je vragen over ons GeneratioNXT traineeship? Neem contact op met mij, Nina Borghoms via Whatsapp op 06 11 388 071 of mail naar nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?


Ben jij Boels GeneratioNXT?

Solliciteer nu!