Boels GeneratioNXT Management Traineeship

Boels GeneratioNXT is ons nieuwe Management Traineeship en geeft jouw de perfecte basis als leider van de toekomst binnen de Boels familie! Heb jij recent je Masteropleiding afgerond en ben je op zoek naar een kick start van je carrière in een internationale en dynamische omgeving waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Reageer dan snel en maak kans op een van de 6 beschikbare plekken!

Waarom GeneratioNXT trainee worden bij Boels?

  • 2 Jarig leer- en ontwikkeltraject
  • Gericht op persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling
  • Begeleid door interne en externe mentoren en coaches
  • Experimentele omgeving
  • Praktische en strategische ervaring en resultaten

 

De opbouw van ons GenerationNXT traineeship

Ons Traineeship GeneratioNXT bestaat uit drie fases die je in 2 jaar doorloopt en waarin je voortdurend gecoacht wordt in jouw persoonlijke ontwikkeling en op jouw leiderschapskwaliteiten.  

  • Je start in de eerste fase in een van onze filialen met het écht ervaren van onze cultuur en de Rentalbranche. Dit doe je in functies als bijvoorbeeld Verhuurmedewerker of als assistent depotmanager zodat je onze core-business goed leert kennen.
  • In de tweede fase ga je kennismaken met een divisie in het buitenland. Hierbij zullen we kijken naar je ervaring en achtergrond om te kijken wat het beste past binnen jouw ontwikkeling.
  • In de derde en laatste fase krijg je een aantal individuele opdrachten (projecten) waar je zelf richting aan kunt geven. Naast de individuele opdrachten werk je als management trainee team ook een Strategische opdracht die jullie samen gaan uitvoeren Jullie krijgen één dag per week alle ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen en samen te werken aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een interne verandervraagstukken.
Bram_actie.jpg
Trix.jpg

Begeleiding door ervaren mentor en coach

Als Management trainee krijg jij alle ruimte en begeleiding om jezelf optimaal te ontwikkelen. Je komt terecht binnen een hechte organisatie waarin jij door hard te werken als jong talent met jouw bijdrage het verschil kunt maken. We vinden het binnen Boels belangrijk om net dat stapje extra te zetten.

We investeren graag in onze GeneratioNXT management trainees en bieden volop begeleiding, trainingen en praktijkgerichte ontwikkelmogelijkheden zodat je in twee jaar tijd de juiste leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen.  We zullen wij je begeleiden in je persoonlijk ontwikkeling en coachen in je leiderschapskwaliteiten. Dit doen we door het toewijzen van een oud trainee als persoonlijke mentor die jou tijdens je traineeship bij staat met raad en daad. Daarnaast krijg je een coach vanuit het hoger management toegewezen die je gaat helpen bij je ontwikkeling als leider op strategisch niveau. Tijdens de projecten zal je worden begeleidt door een projectbegeleider en daarnaast kun je gedurende het gehele traject terecht bij de talentmanager vanuit L&D.

Door dit alles kun jij na 2 jaar écht het verschil maken als leider binnen Boels. Klinkt toch als een echte uitdaging en een vliegende start van je carrière binnen Boels!

Neem contact met ons op

Heb je vragen over ons GeneratioNXT traineeship? Neem contact op met mij, Nina Borghoms via Whatsapp op 06 11 388 071 of mail naar nina.borghoms@boels.nl. Hoor ik snel wat van je?


Ben jij Boels GeneratioNXT?

Solliciteer nu!