Wat betekent het Corona virus voor jouw sollicitatie?
Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en omdat wij jouw en onze gezondheid hoog in het vaandel hebben staan, heeft Boels Rental een aantal maatregelen getroffen om besmetting met Corona (COVID-19) te voorkomen.

Wij willen jou via deze weg informeren welke invloed deze maatregelen hebben op jouw sollicitatie(s):
Geen face to face sollicitatiegesprekken: Er vinden momenteel (tot nadere berichtgeving) geen persoonlijke, face to face gesprekken plaats. De gesprekken vinden telefonisch en/of via Skype plaats. Wij begrijpen dat dit voor veel sollicitanten wennen is. Wij hebben hier begrip voor en begeleiden jou hierin als dit nodig is.
Ons recruitment-team werkt vanuit thuis: Onze Recruitment Specialisten werken vanuit thuis en zijn via email en telefoon goed bereikbaar.
Sollicitatieproces: Wij doen er alles aan om het sollicitatieproces zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Echter door de impact van corona op onze werkwijze, kun jij merken dat het sollicitatieproces langer duurt. Zo zullen de reactie tijden soms langer zijn dan jij van ons gewend bent. Wij hopen op jouw begrip en wij doen er alles aan om jou frequent van updates te voorzien!

Mocht jij toch nog vragen hebben over jouw sollicitatie en/of het sollicitatieproces? De contactgegevens van de recruiter zijn te vinden bij de vacature pagina. Via e-mail of telefoon staat ons recruitment-team voor jou klaar.

Het recruitment-team,
Boels Rental