Wie is Abird?
Abird (part of Boels Rental) is gespecialiseerd in verhuur, verkoop en onderhoud van industrieel gereedschap, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorziening en las- en snijmaterialen. Met ons materieel wordt al sinds 1960 gewerkt aan uiteenlopende en uitdagende nieuwbouw- en onderhoudsprojecten. Hierbij richten we ons op klanten in de industrie, petrochemie en maritieme sector.

Samen groeien
Groeien doe je samen. En dat doen we, want sinds de overname door Boels Rental in december 2017 is Abird meer dan ooit in beweging. We investeren niet alleen in nieuw materiaal en de ontwikkeling van kennis, maar ook in mensen zoals jij. Met passie voor techniek en industrie. Die gewend zijn aan het snel en vakkundig uitvoeren van projecten. Flexibel en betrouwbaar. Maar die ook weten wat het is om volgens strikte veiligheidseisen te werken. Voor wie stilstand geen optie is. Mensen die graag hun vleugels uitslaan. Ben jij klaar voor een uitdaging met toekomstperspectief? Grote kans dat we op zoek zijn naar jou!

Met bijna 20 vestigingen van Abird – Part of Boels – in Nederland en daarbuiten, zijn er diverse carrière mogelijkheden voor jou? Bekijk hier ons vacature aanbod.