De 5 pijlers van Boels

Boels Rental wil de vaste verhuurpartner zijn van professionals en bedrijven. Iedereen die bij ons huurt, moet ons gaan aanraden bij anderen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten zó tevreden zijn. Hoe? Door altijd te gaan voor de allerbeste oplossing. Passion for Solutions noemen we dat. In onderstaande tekst lees je hoe we dat waarmaken.

Hier staan we voor!

Waarmee onderscheiden wij ons bij Boels Rental? Dat hebben we in vijf pijlers omschreven. Elke dag opnieuw werken we keihard om dit waar te maken. Op die manier verzekeren wij ons van tevreden en terugkerende klanten.

pillars-availability

Beschikbaarheid

Alles, altijd, overal!

Onze klant wil maar één antwoord en dat is: ja. Wij garanderen beschikbaarheid!

pillars-safety

Veiligheid

Veilig werken vóór alles

We verhuren maar op één manier bij Boels en dat is: veilig. Al onze medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en gaan tot het uiterste om de veiligheid te garanderen van onszelf, onze klanten en het materieel dat we verhuren.

pillars-sustainability

Duurzaamheid

Huren bevordert een duurzame wereld.

Huren is het nieuwe kopen. Wij investeren in de nieuwste technologieën en producten. Door deze innovaties zijn we altijd up-to-date.

pillars-addedvalue

Toegevoegde waarde

Maximaliseren van uw prestaties

De klant huurt niet alleen bij ons vanwege het beste materieel en advies. Wij helpen hem om zijn huurkosten zo laag mogelijk te houden. Natuurlijk met scherpe verhuurtarieven, maar ook door alles rondom de verhuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Van offerte tot factuur, we stemmen alles af op de wensen van de klant. Zonder verborgen kosten, met heldere facturen en duidelijkheid over de hele lijn.

pillars-support

 

Ondersteuning

Geweldige service, uitmuntende oplossingen

Een klant mag bij Boels rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals. Specialisten die de klant persoonlijk verder helpen, precies weten wie hij is en meteen begrijpen wat hij nodig heeft. De klant kan altijd bij ons terecht voor deskundig advies en als hij iets nodig heeft, geldt: ‘kan niet - bestaat niet’. Wat zijn wens ook is, wij zorgen ervoor. Zo kan hij altijd verder met zijn werkzaamheden. Wij gaan voor een lange termijn partnership met de klant.