Wildlands Adventure Zoo Emmen

miniatuur_wildlands emmen.jpg

Europa is een prachtig dierenpark rijker: Wildlands Adventure Zoo Emmen. De bouw van het 22 hectare grote park werd zelfs gevolgd en uitgezonden in een programma van de Nederlandse televisiezender SBS6. Boels Rental heeft dit nieuwbouwproject ondersteund met materieel en oplossingen.

De lijst van geleverde machines is indrukwekkend: graafmachines, wieldumpers, walsen, verreikers, ruw terrein heftrucks, compressoren, site carriers, quads, lichtmasten, hoogwerkers et cetera. De hoogwerkers zijn voornamelijk gebruikt om het daksysteem in de grote kas, de Jungola, te plaatsen. Daarnaast zijn ze ingezet om de stalen kooien van de olifanten te monteren en vogelkooinetten te plaatsen.

Niet alleen de machinelevering en advisering, maar ook de oplossingsgerichtheid van Boels Rental was van grote waarde. Zo hebben wij als internationaal verhuurbedrijf tijdens de verhuizing van de dieren diverse kachels geleverd, omdat de bestaande verwarming nog niet functioneerde. Hierdoor hebben de impala’s, neushoorns, struisvogels en giraffes het niet koud gekregen.